Samenstelling

Beheerder

webmaster Gemeentemuseum

white wrapper

WVTTK Barbara Berger

grey wrapper

BIJDRAGEN IN DEZE GROEP

26 april 2013

Op 12 juni komt er ook een brochure uit over het stadsdelenproject. Hier alvast het verhaaltje van Louise, een moeder-overste uit Laak, die honderden buurtbewoners naar het museum heeft gebracht.

18 januari 2013

Ruim 300 mensen bezochten de avondopenstelling voor het Centrum deze week waarvan 80 procent met wortels in heel verschillende landen. Een record. En ja, het ging ontzettend goed, met dank aan iedereen uit het museum die geholpen heeft.

30 november 2012

Een spannende bijeenkomst afgelopen week, met zo'n 35 van de zogeheten ‘wijkambassadeurs’ van het stadsdelenproject. Een groot woord voor een gemengde groep winkeliers, welzijnswerkers, moeder oversten en buurtvaders uit mijn adressenlijst.

29 oktober 2012

Afgelopen maand zijn er in vier weken tijd 25 000 sleutelhangers uitgedeeld in stadsdeel Centrum, ons laatste gedeelte van het stadsdelenproject.

29 oktober 2012

Na het daverend succes van de Ladies Night in juni – met 1300 bezoeksters – organiseren we een ‘Warme Winteravond’ in het museum, en ja, ook mannen zijn welkom!

afbeelding van webmaster Gemeentemuseum
webmaster Gemeentemuseum
27 september 2012

Na 10 000 bezoekers uit Haagse Hout en Scheveningen, nu op naar het Haagse 'IJspaleis'...!  Helpen jullie mee om met het stadsdelenproject ook nog het Centrum te veroveren? Vanaf 1 oktober richten we ons op de bewoners vooral de Stations- en Rivierenbuurt, Schilderswijk, Transvaal, Kort