Samenstelling

Beheerder

Patrickx van Efferenx
webmaster Gemeentemuseum
Vincent de Keijzer

Deelnemer

Nina Verweij

Michiel de Vries

Door
Anoniem

Ik woon nog gezellig thuis bij mijn ouders en elke ochtend word ik wakker gemaakt door mijn hondje Noa (Engelse Cocker Spaniël) die staat te piepen (7:30). Dan meteen door naar de badkamer en snel douchen. Daarna toch nog eventjes in bed liggen, altijd iets te lang waardoor ik weer enorm moet haasten. Mijn kast open en mijn kleren snel pakken om weer door te gaan naar beneden om te eten. Rond een uurtje of half 9 vertrek ik van huis naar het Museum. Ik kom rond 10 voor 9 aan en zet ik snel mijn computer aan om mijn mail te checken. Eigenlijk elke dag staan er verschillende afspraken in mijn agenda samen met mijn stagebegeleidster Laura de Mildt. Hierna check ik mijn ‘Things to do’ lijst en plan ik wat ik de hele dag ga doen.

Een groot deel van mijn werk bestaat uit offertes maken en Laura ondersteunen met het organiseren van evenementen. Wij zijn vooral bezig met het maken van arrangementen waardoor het gemakkelijk is om onze ruimtes te verhuren met alles erop en eraan. Verder regel ik veel in de Algemene Agenda van het Museum om alle ruimteverhuur goed in te delen. Samen met Laura hebben we ook veel afspraken die te maken hebben met de evenementen. Veel bedrijven komen hier om een medewerker- en/of relatie-evenement te organiseren en wij inventariseren tijdens zo’n afspraak dan hun wensen. Dit kunnen kleine bedrijven zijn maar ook grote advocatenkantoren zoals De Brauw Blackstone Westbroek.

Aan het eind van de dag (17:00) ga ik naar huis en staat mijn agenda eigenlijk bijna altijd vol. Vandaag heb ik hockeytraining op Cartouche. Ik speel daar in de A1 samen met allemaal vrienden van mij spelen we een goed niveau en staan tot nu toe eerste in de poule. 's Avonds eet ik met mijn ouders en doe ik vaak nog wat met vrienden of mijn vriendin. Dan natuurlijk op tijd naar bed om de volgende dag weer genoeg energie te hebben voor mijn stage!                                                                                     

[Michiel zit op de Europort Business School te Rotterdam, studeert Marketing op MBO niveau 4 en loopt stage bij het Gemeentemuseum Den Haag].

Reacties

 
Hanno Lans
Geef commentaar...
Gebouwd met Drupal